O nama

 


 

Preduzeće Hidroterm iz Jagodine se od 2009. uspešno bavi prodajom bazena i bazenske opreme renomiranah svetskih proizvođača. Osluškujući potrebe tržišta, započeli smo jedan projekat koji se pokazao veoma uspešnim. Svojim klijentima nudimo usluge planiranja, projektovanja, ugradnje opreme i održavanje vode u bazenima hemijskim sredstvima najpoznatijih svetskih brendova. 


Ovlašćeni smo dileri firme ASTRAL iz Španije, koja je renomirani proizvođač bazenske opreme, tehnike i hemikalija za bazene. U svojoj ponudi imamo bazene sa lajnerom i armirano betonske bazene, a poseban segment našeg poslovanja predstavlja hemija za bazene.

Izgradnju bazena možete dogovoriti na više načina:

1. Dostava kompletne bazenske tehnike koja uključuje sve što vam treba za vaš bazen, ugradnja bazenskih komponenti uključujući i testiranje i puštanje u konačan pogon. Sve građevinske radove rade vaši               građevinari uz prethodni dogovor s nama i naše savete te uz konstantan naš nadzor.

2. Vaši betonski građevinski radovi uz naše sve gore navedeno te naše završne građevinske radove kao što su izravnavajući sloj na betonsku školjku (kao priprema za hidroizolaciju), postavljanje hidroizolacije, postavljanje bazenskog rubnog kamena i keramike.

3. Kompletna gradnja bazena po principu “ključ u ruke”.