Hemija za bazene

 

Hemija za bazene omogućava normalno funckionisanje bazena. Bez bazenske hemije,voda u bazenu ne bi bila zdrava za kupanje,stvorile bi se alge kao i mnogi drugi mikrobi. Hemija za bazene u našoj ponudi počiva na dva bazna hemijska sredstva - hlor i aktivni kiseonik.Dok su osnovni parametri za testiranje bazenske vode ( pH i Cl - hlor ).Pored bazenske hemije,u našoj ponudi možete pronaći i testove za kontrolu kvaliteta vode. U našoj ponudi možete pronaći hemijska sredstva renomiranog španskog proizvođača Diasa.Bazenska hemija takođe može biti primenjena u drugim industrijama za otklanjanje kamenca,ili pojave kamenca u vodenim sistemima.Kroz sledeće linkove,upoznajte se sa našom ponudom bazenske hemije.Jako je bitno,da dok rukujete bazenskom hemijom poštujete date količine doziranja kao i da nosite zaštitu odeću, i ne udišete direktno hemijsko sredstvo.

 Održavanje vašeg bazena možete da prepustite i nama. Nudimo Vam usluge održavanja vode u bazenima, prevoz hemikalija, analize vode, podešavanje parametara vode, čišćenje bazena, otklanjanje vodenog kamenca, održavanje mehaničke opreme, čišćenje filtracionog uređaja, konstatacija kvarova i menjanje potrošenih delova.

Održavanje se vrši četiri puta mesečno po  ceni od 120e (+ prevoz + hemija).

**Hemiju možete kupiti i sami, ali ako hemiju uzimate od nas, dobijate i do 20% niže cene.

Možete nas pozvati čak i ukoliko ste u nedoumici ili Vam treba savet, jer naš tim je stručan i pružiće Vam sve neophodne informacije.

 

 

Hemija za Tretman vode


Testeri za bazene


Oprema za doziranje


Zimski tretman vode


Uputstva za tretman voda