Oprema za parna kupatila

Veliki izbor parogeneratora i halogeneratora za parna kupatila.

Parogeneratori  
 parogenerator-emaux
Naziv artikla Kod VP Cena
Parogenerator Emaux 5,7kW HGX60 7,6kg/h 3,5-11m3 3161640001 177.025,00
Parogenerator Emaux 9kW HGX90 12kg/h 9-17m3 3161650001 192.185,00

Halogeneratori  

Prizma multisalt +

Prizma multisalt +

 

katalog.png
 

Halogenerator za kontinuiranu inhalaciju suvim vazduhom sa visoko zasićenim česticama soli - haloterapiju u malim slanim sobama. Dualni način upravljanja uz pomoć. LCD Touch screen-a za jednostavno i intuitivno podešavanje parametara terapije  I daljinsko upravljanje (Android/Windows uređaji).

Vreme trajanja haloterapije: 10 -99 min (podesivo, u koracima od 1 minuta)

Kapacitet posude za so: max 40 g

Potrošnja soli: 0 -100 g/h (podesivo)

Memorija uređaja: 9 programa (trajanje inhalacije i način doziranja soli)

Profili doziranja: 10 vremenskih intervala

Potrošnja energije: 30 W; (radni napon: 100-240 VAC, 50 -60 Hz)

Kvalitet materijala: Delovi koji dolaze u kontakt sa solju izrađeni su od nerđajućeg čelika i plastike, što uz pravilnu upotrebu aparata obezbeđuje njegov dug životni vek.

Naziv artikla VP Cena
Prizma Multisalt + 190.000,00

Prizma Prizsalt + 

Prizma Prizsalt +

katalog.png

 

Halogenerator namenjen za kontinuiranu inhalaciju suvim vazduhom sa visoko zasićenim česticama soli - haloterapiju. Postoji mogućnost dualnog načina upravljanja sa LCD touch screen panelom za jednostavno i intuitivno podešavanje parametara terapije i daljinsko upravljanje (Android/Windows uređaji).

Trajanje terapije: Vreme trajanja haloterapije: 10 -99 min (podesivo, u koracima od 1 minuta)

Kapacitet posude za so: max 150 g

Potrošnja soli: 0 -150 g/h (podesivo)

Memorija uređaja: 9 programa (trajanje inhalacije i način doziranja soli)

Profili doziranja: 10 vremenskih intervala

Potrošnja energije: 60 W; (radni napon: 100-240 VAC, 50 -60Hz)

Kvalitet materijala: Delovi koji dolaze u kontakt sa solju izrađeni su od nerđajućeg čelika i plastike, što uz pravilnu upotrebu aparata obezbeđuje njegov dug životni vek

Naziv artikla VP Cena
Prizma Prizsalt + 450.000,00
   

Viva salt Comfortable

viva-salt-comfortable

Halogenerator proizvodi najsitnije čestice soli tzv. aerosoli i samo sa tako proizvedenim najfinijim česticama moguca je Haloterapija. Čestice soli se raspršuju u prostoru slane sobe  i disanjem transportuju duboku u respiratorni sistem. VivaSalt Comfortable dizajniran je za prostore veličine do 60m2.Ugradjeni delovi zadovoljavaju najviše standarde koji omogućavaju dugoročnu upotrebu. VivaSalt Comfortable Vam daje dobar korisnički doživljaj, jednostavan je za korišćenje. Pomoću osvijetljenog dodirnog ekrana u boji možete odabrati različite programe, podesiti dužinu terapije i koncentraciju aerosola, ima automatsko odbrojavanje preostalog vremena i još puno naprednih funkcija uz izuzetnu snagu mlevenja. Ne postoji mogućnost korozije delova uredjaja što je i najčešća mana uredjaja koji rade u prisustvu soli.

 

Naziv artikla Cena
 Viva Salt Comfortable  362.000,00

 

   

Viva Salt Mediteran

Viva Salt Mediteran

Halogenerator proizvodi najsitnije čestice soli tzv. aerosoli i samo sa tako proizvedenim najfinijim česticama moguca je Haloterapija. Čestice soli se raspršuju u prostoru slane sobe  i disanjem transportuju duboku u respiratorni sistem. VivaSalt Mediteran dizajniran je za prostore veličine do 15 m2. Ugradjeni delovi zadovoljavaju najviše standarde koji omogućavaju dugoročnu upotrebu. VivaSalt Mediteran Vam daje dobar korisnički doživljaj, jednostavan je za korišćenje. Pomoću osvijetljenog dodirnog ekrana u boji možete odabrati različite programe, podesiti dužinu terapije i koncentraciju aerosola, ima automatsko odbrojavanje preostalog vremena i još puno naprednih funkcija uz  izuzetnu snagu mlevenja. Ne sadrži dozator soli ali je tehničkim rešenjem omogućeno dodavanje soli bez rastavljanja uredjaja. Ne postoji mogućnost korozije delova uredjaja što je i najčešća mana uredjaja koji rade u prisustvu soli.

 

Naziv artikla Cena
 Viva Salt Mediteran 188.800.,00

 

   

 

Viva Salt Micro Power (do 45 m3)

Viva Salt Micro Power (do 45 m3)

 

Prenosni uredjaj, može se postaviti u bilo kojoj zatvorenoj prostoriji (bez prisustva drugih elektro uredjaja). Najčešća upotreba je kroz sprovodjenje haloterapije u kućnim uslovima kao i na mestima gde ne postoje uslovi za klasičnu ugradnju uredjaja na spoljašnjem zidu prostorije ili u prostorijama koje se koriste i za druge namene osim slane sobe, masaže, za kozmetičke tretmane i dr.

Garancija: 2 godine

 

Naziv artikla Cena
 Viva Salt Micro Power 102.267,00

 

   
 
Viva Salt Micro Pro (do 45 m3)

Viva Salt Micro Pro (do 45 m3)

Pored toga što se može koristiti kao prenosni uredjaj, ovaj uredjaj je multifunkcionalan, ugradjuje se na spoljašnji zid prostorije u slanoj kabini, slanim sobama, zbog svoje temperaturne stabilnosti koristi se i za ugradnju u sauni i na taj način sauna postaje i slana soba, za kućnu upotrebu i dr.

Garancija: 2 godine

 

Naziv artikla Cena
 Viva Salt Micro Pro 102.267,00